Bérfözde

Pálinkát fözne? Irány Darány-puszta, Pusztai pálinka fözdébe.


A jó pálinka

1: Gyümölcs

2: Cefrézés

3: Cefre főzése

4: Pálinka tárolása

5: A pálinka készítéséhez való hozzá állás

Ez az öt feltétel nagyon fontos, ebből egy nem 100% az a pálinka minőségének romlásához vezet.

1: Gyümölcs

Csak olyan gyümölcsöt dolgozzunk fel, amit meg is ennénk.

A gyümölcsből csak az a része kerüljön bele, ami fogyasztható Pl.(szilvának a magja, szőlőnek a szára, stb....).

Gyümölcsöt olyan tisztaságban, ahogy esszük, megkel mosni (szennyezet nem jó forrást, biztosit.





Weblap látogatottság számláló:

Mai: 2
Tegnapi: 1
Heti: 2
Havi: 10
Össz.: 9 588

Látogatottság növelés
Oldal: A jó pálinka titka
Bérfözde - © 2008 - 2025 - pusztaituzesviz.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen honlap készítő az Ön számára is használható! A saját honlapok itt: Ingyen honlap!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »